Meny+

Vårt arbetssätt

Strategi – varumärke
I samarbete med uppdragsgivaren tar vi fram strategi och plattform för ditt företag eller organisations marknadskommunikation – för olika kanaler. Vi bistår även med exempelvis varumärkesregistrering och registrering av domäner.

Print
Vi är verkliga specialister på trycksaker. Både att formge dem och att få dem tryckta. Vi jobbar med allt från grafiska profilprogram, produktblad och -broschyrer till kataloger, tidningar och olika ODR- och DR-lösningar. Dessutom specialtillverkade förpackningar, pärmar och displaymaterial. Vi har ett mycket stort kontaktnät av olika tryckerier, producenter av emballage, förpackningar och dekaler. Det gör att vi även erbjuder enbart tryckning åt kunder som har egen reklamavdelning, men vill ha hjälp med trycksaksinköpen. Vi har både rätt priser och kvalitet! Testa oss.

Mässor och kundevent
Vänd dig till G-byrån när du behöver hjälp med material för ditt mässdeltagande. Vi erbjuder allt från rolluper till kompletta monterlösningar – såväl inomhus som utomhus. Vi kan även ordna tävlingar, catering och andra kringarrangemang – på mässan, kundeventet eller vid öppet hus.

Skylt och dekor
Som fullservice reklambyrå erbjuder vi naturligtvis också skyltar, fönsterdekorer samt bil- och släpdekor. Här kommer vårt breda närverk av specialister in och hjälper oss med allt från avancerade och belysta 3D-formade utomhusskyltar till enklare inomhusskyltar. När det gäller fordonsdekorer arbetar vi med allt från helfoliering till diskret företagsprofilering.

Digitalt
Vi arbetar med design och utveckling av webblösningar – hemsidor, sociala medier och appar i egen regi eller tillsammans med vårt nätverk av specialister.

Rörlig media
G-byrån erbjuder även tjänster inom rörlig media. Det kan röra sig om animationer för hemsida, reklamskyltar, webbanners, presentation eller film, såväl för reklam som utbildning.

 

Nätverk med specialister
Vi kan inte göra allt själva. Men vi kan vara den som ser till att det blir gjort och ser till att det fungerar tillsammans! I vårt nätverk finns leverantörer, konsulter och specialister inom olika områden: webbprogrammerare, översättare, fotografer, tryckerier, eventbolag, monterbyggare, telemarketingbolag, inredare, dekoratörer, adressleverantörer, marknadsundersökningsföretag och producenter av t. ex. flaggor, storbildsutskrifter, presentreklam och kläder. Det gör att vi alltid kan erbjuda totallösningar och vara din enda kontakt från idé till genomförande eller leverans.