Great deal! – Kom och sälj!

 

Är det reklam och olika kampanjer vi arbetar med kan vi inte vara sämre själva. Vi har alltid något specialerbjudande på en ”paketerad produkt” som hjälper dig i din marknadsföring. Kom och köp så blir det enklare att sälja!

Beachflagga

Totalt höjd 430 cm (flaggan 375 cm). Flagga med 4-färgstryck, levereras komplett i ett set med mast, kryssfot och vattenbag. Flagga finns även i fler former och storlekar.

Pris vid 5 set (flagga, mast, kryssfot och vattenbag) 1.895:–/set

Samtliga produkter är printade i Sverige! Angivna priser är exkl. moms och är hämtpriser i Anderstorp. Lämnar ni eget tryckoriginal tillkommer startavgift med 450:-/order. Anlitas G-byrån för design/originalarbete ingår startkostnaden. Leveranstid cirka 7 arbetsdagar. Angivna priser gäller beställning senast 31 okt. 2018.

Banderoller

Banderoll gjuten (tät) eller mesh (nät), med öljetter. Kan tillverkas i olika storlekar. 4-färgstryck på en sida.
Prisexempel vid 5 st banderoller storlek 5×1 m: 875:–/st

Samtliga produkter är printade i Sverige! Angivna priser är exkl. moms och är hämtpriser i Anderstorp. Lämnar ni eget tryckoriginal tillkommer startavgift med 450:-/order. Anlitas G-byrån för design/originalarbete ingår startkostnaden. Leveranstid cirka 7 arbetsdagar. Angivna priser gäller beställning senast 31 okt. 2018.