Fötterna på jorden!

 

Vi levererar verklighetsförankrade idéer och sådant som vi verkligen tror på själva. Även om vi håller oss på jorden, så kommer en och annan överdrift med på köpet. Det är ju trots allt reklam vi håller på med.

Välkommen till G-byrån Sverige AB, din reseplanerare och guide i reklamdjungeln.

G-byrån arbetar brett, både vad gäller kunder och uppdrag. Bland kunderna finns såväl börsbolag som enskilda firmor, föreningar och organisationer. Ingen kund är för liten, ingen för stor. De projekt vi arbetar med kan sträcka sig över flera år, likaväl kan de vara avklarade på en kvart. Inget jobb är för stort, inget för litet.

G-byrån ägs och drivs sedan 2017 av Anders Ohrgren, som innan dess samlat på sig mer än 20 års erfarenhet från reklambranschen och därtill närmare tio år i den grafiska branschen. G-byrån startade redan 1978 av Larz G Johansson, som ägde bolaget fram till 2016. Från start var det traditionell reklambyrå med tyngdpunkt på B2B. Idag är 50% av kunderna inom B2B och 50% är konsumentreklam, turism och samhällsinformation.

Med ny ägare, en successiv förändring och breddning av tjänsteutbud kan vi möta de allt snabbare förändringarna inom olika mediekanaler och koncept – inom såväl den analoga som digitala världen. Med långsiktiga planer och visioner tillsammans med en genomtänkt strategi kommer hela din organisation med på den gemensamma resan.

Förutom G-byråns egna ”på-platsen”-team samarbetar vi med ett stort nät av fristående specialister, konsulter och företag med vilka vi breddar vårt arbetsområde – för att skapa effektivitet och ha spjutspetsen, när det verkligen behövs. Dessutom blir våra resurser oändliga!