fbpx
0371-180 60 info@g-byran.se

Art Director / Graphic Designer

Brett arbetsområde

I arbetet på G-byrån får du ett brett arbetsområde inom visuell kommunikation. Uppdragen skiftar med allt från design och produktion av kataloger och kampanjmagasin till skyltar, visuella/grafiska identiteter och webbdesign – bara för att ge några exempel. Det är också stor variation på de olika projektens omfattning och längd.

 

Lokala och globala kunder

Vi arbetar med långsiktighet i relationerna med våra kunder, där vi är proaktiva med fördjupning och förnyelse. Bland uppdragsgivarna finns hela spannet – allt från lokalt verksamma småbolag till börsbolag med global marknad. Däremellan kommunala bolag, branschorganisationer och föreningar. Genom mångåriga samarbeten har vi varit med om åtskilliga tillväxtresor hos uppdragsgivarna.

 

Breda i utbudet

Vi är breda i vårt utbud genom ett stort kontaktnät och genom samarbeten med företag och enskilda specialister. Det gör att vi kan vara en helhetsleverantör och exempelvis kan leverera; En inflyttningsklar mässmonter.  Skyltar inklusive markarbeten, montage och belysning. Trycksaksproduktion med lagerhållning och distribution. Varumärkesarbete med helhet från namnförslag, logotyp, varumärkesskydd och domänregistrering. Sammantaget gör det att vi i många fall fungerar som en in house-byrå, men på distans. Nära relationer och tätt samarbete med andra ord.

 

Med passion för design

Du kan formgivning, är kreativ, nyfiken och passionerad för design. Du har rätt känsla och kunskaper om layout, typografi och bildhantering. Du är skicklig och noggrann, håller en hög professionell nivå i det du producerar. Du deltar i hela kedjan från idé och förarbete till leverans. Du tar saker i mål och arbetar obehindrat i Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Andra egenskaper vi uppskattar är att du ser till helheten, har analytiska färdigheter och kan pitcha en idé till vem som helst.

 

Är du den vi söker?

Du är riktigt vass på Adobe InDesign och Illustrator, har koll på Photoshop – gärna också andra program i Adobes programsvit så som Premiere, After Effects…

Du är trygg i kundsituationer. Vill lära ny teknik och utveckla kreativa lösningar och strategier. Är självständig, proaktiv och pådrivande i tilldelade uppdrag.

Vi tror att du behöver ha arbetat några år antingen på byrå eller in house för att ha den rutin och erfarenhet som kommer att behövas i det dagliga arbetet.

Meriterande: Goda språkkunskaper i ett eller flera nordiska språk (finska, danska, norska) samt engelska. Kunskap om annonsering och kampanjer i sociala medier. Fotografering, filmning, filmredigering (Premiere).

 

Sök jobbet – löpande vi gör intervjuer

Hos oss på G-byrån finns entreprenörsskap, vilja och driv. Vi arbetar som ett team för våra kunders bästa.  Här finns potential för utveckling och ständigt lärande. 

Vi erbjuder dig:
• Ett varierande arbete med stor bredd i arbetsuppgifter
• Frihet under ansvar
• Coaching och utveckling
• Tjänstepension

Arbete heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enl. överenskommelse.

Vi erbjuder möjlighet till visst distansarbete (2–3 dagar per vecka), men ser en styrka i att fysiskt vara på plats för att ta del av gemenskapen och teamets totala kunskapsbredd. Vårt kontor ligger i ett företagshotell där vi disponerar en hel våning i kontorsdelen, där alla medarbetare erbjuds ett eget kontor. Vi har egen fotostudio för produktfotografering.

 

Ansökan eller intresseanmälan önskar vi snarast då vi gör löpande intervjuer. Om du måste ha en deadline att förhålla dig till är det vecka 2, 2022.

Kontaktperson: VD/Creative Director Anders Ohrgren, 070-586 03 83 eller anders@g-byran.se