Vi har ett universum av möjligheter.

 

För dig är det bara att välja och vraka i utbudet av våra olika tjänster. För att komma längre på resan är det kombinationen av flera som ger resultat. 1+1 är mer än 2! Vi kan lova att det finns något som du behöver bli lite vassare på – och då finns G-byrån.

 

 

Raka besked

Vi är måna om att alltid vara tydliga i kommunikationen med dig som uppdragsgivare. Vi förklarar och beskriver, ger bakgrunden och presenterar en bred bild av vad ditt företag bör göra för att lyckas. Uppföljning och utvärdering gör vi efter överenskommelse.

Kreativitet

För oss är kreativitet när budskapet tilltalar både hjärtat och hjärnan, samtidigt som det ger ett bestående intryck. Dessutom ska budskapet verkligen träffa den valda målgruppen och få dem att gå från tanke till handling.

Leveranssäkerhet

En deadline är en deadline. Det håller vi hårt på. Tack vare bra projektstyrning, ansvarsfulla medarbetare och pålitliga leverantörer gör allt vi kan – och lite till. Vi vet hur viktigt det är, särskilt när flera olika kampanjenheter ska samordnas.

 

Strategi – varumärke

Vi arbetar med strategi och plattform för ditt företags marknadskommunikation – för olika kanaler. Vi hjälper till med varumärkesregistrering hos PRV och domänregistrering.

 

 

 

 

 

 

Grafisk identitet och visuell kommunikation 

Vi jobbar med allt från grafiska profilprogram, produktblad och broschyrer till kataloger, tidningar och direktreklam. Dessutom förpackningar, pärmar och displaymaterial. Hos oss får du helheten med grafik, texter, bilder och illustrationer.

 

 

Mediestrategi, medieval, medieplan

Vilka kanaler ska användas och hur ska du uttrycka dig och se ut i de olika plattformarna. G-byrån tar fram strategier och gör planer och om du vill: ser till att det genomförs.

 

 

Webb och sociala medier

Vi arbetar med webbsidor, sociala medier, appar, digitala annonser och säljande nyhetsmail. Vi erbjuder kundunika paketlösningar där vi sköter en eller flera områden när det gäller löpande uppdateringar av webbsida, inlägg på sociala medier och skapande av nyhetsmail.

 

 

 

Print

Vi är verkliga specialister på trycksaker. Både att formge dem och att få dem tryckta. Vi har ett mycket stort kontaktnät av olika tryckerier, producenter av emballage, förpackningar och dekaler. Det gör att vi också erbjuder enbart tryckning åt kunder som har egen marknadsavdelning, men vill ha hjälp med trycksaksinköpen.

 

Mässmonter

Vi erbjuder allt från enklare rolluper, banderoller och backdrops till design av kompletta mässkoncept och monterlösningar med möbler, ljus, mattor och annan inredning för inom- och utomhusbruk.

 

Skylt och dekor

Här kommer vårt breda nätverk av specialister in och hjälper oss med allt från 3D-formade till enklare skyltar, fönsterdekor, fasadvepor och mycket mer. När det gäller fordonsdekorer arbetar vi med allt från helfoliering till diskret profilering. G-byrån är din enda kontakt från design till färdig produkt!

 

Rekrytering

G-byrån är din partner när det gäller  platsannonsering i dagspress och/eller fackpress samt digitala medier.

 

Kundevent/öppet hus

Vi ordnar inbjudningar, tävlingar, catering, underhållning, konferencier, ljud och ljus samt andra kringarrangemang.

 

Rörlig media

Filmer och animationer till webbsidor, reklamskyltar eller presentationer – för reklam, instruktion eller utbildning.

 

.

Starta ditt varumärkes nya resa!