fbpx
0371-180 60 info@g-byran.se

REFERENSER · PROJEKT SOM VI ÄR STOLTA ÖVER

Referenser

Vi jobbar brett. Det gör att vi kan erbjuda helheten inom marknadskommunikation, reklam, varumärke – anpassat för rätt målgrupp och i rätt medier. Här visar vi några utvalda projekt.

FILM OCH ANIMATIONER

Rörlig media, som film och animationer fångar känslor och engagerar, visar värderingar eller funktionalitet på ett mycket pedagogiskt och tydligt sätt. En hel del av filmproduktionen som vi gör åt våra uppdragsgivare är framtagen för att användas i sociala medier eller som en del i presentationer. Vi arbetar också med instruktionsfilmer och utbildningsfilmer samt animationer, alltså grafik – exempelvis logotyper – som rör på sig. Bland våra uppdragsgivare finns producenter av konsumentprodukter, legotillverkare, kommunala bolag, föreningar och intresseorganisationer. 

För Polymercentrum har vi gjort en film för sociala medier för att marknadsföra yrkesutbildningar till ställare och operatör inom plastindustrin.

Billingsberg – ett helt koncept

Nybyggnation med bostadshus i nio våningar i Smålandsstenar. Bakom bygget står det kommunala bostadsbolaget AB Gislavedshus. Vi har producerat komplett konceptidé, logotyp, grafisk design samt webbsida och filmproduktion.

EMAB – filmer för sociala medier

Filmer för att öka kännedom om varumärket och företaget EMAB i Anderstorp. Ledande personer inom företaget är speaker för att förstärka budskap och få ett genuint och äkta uttryck.

WEBB och sociala medier

En webbsida är skyltfönstret för företag, föreningar och organisationer. Ofta är det första steget i kontakterna att man kollar in webbsidan. Då ska man göra ett bra intryck. Genomtänkt funktionalitet, lätt att hitta information, enkelt att ta kontakt. Vi hjälper våra kunder och bygger webbsidor från grunden med kundanpassad design och med smarta funktioner som passar för kunden och besökarna.

G-byrån erbjuder också tjänster inom sociala medier – allt från att skapa content åt kunder till strategier och annonsering.

Webbproduktion

HestraPlattan får nytt utseende

Webbsidan för HestraPlattan fick genom G-byrån ett stort lyft med mer inspiration, detaljerade bilder på produkterna samt tydlig fakta kring produkternas material och hur man lägger golvet.

Logotypen

Vi gjorde en uppfräschning av logotypen, som numera avspeglar en av orten Hestras stora symboler, utsiktstornet på Isaberg.

Social Media

I samband med lansering av nya plattor och nya återförsäljare har vi drivit framgångsrika kampanjer i sociala medier. Vi har fotat, filmat, lagt speaker och copy, samt själva genomförandet av kampanjerna.

Webbsida för Albin Invest

Till det familjeägda investment-bolaget har G-byrån skapat en stilren och enkel webbsida med sobra och milda färger som tydligt visar vad bolaget står för och vilka bolag de investerat i.

Språkversioner

Eftersom bolaget är verksamt internationellt producerade vi sidan på svenska och engelska.

Kreativa idéer

Responsiv Design

b

Minimal Design

PRINT

G-byrån producerar allt inom trycksaker. Dels gör vi design och originalproduktion, men vi fixar också trycket. Allt från visitkort till kataloger, produktblad, bruksanvisningar, datablad, produkttags, förpackningar.

Genom vårt mycket breda kontaktnät inom grafiska branschen har vi alltid rätt maskinpark att tillgå för din trycksak. Vi erbjuder alla typer av kringtjänster som kuvertering, inplastning, adressering, distribution. Fråga oss om möjligheterna!

Willab Garden

Katalog för Willab Garden 2022. Produktion G-byrån.

BOKPRODUKTION

Polymercentrum är en branschorganisation som bland annat utbildar framtidens ställare och operatörer. Till sina utbildningar har de via oss tagit fram eget utbildningsmaterial i form av studielitteratur, men böckerna är också lämpliga för den som är yrkesverksam inom plast- och polymerbranscherna. G-byrån gör produktionen av böckerna, där om även ombesörjer distribution.

 

ÅRSREDOVISNING

Bland våra referenser för årsredovisningar finns Gislavedshus – det kommunala bostadsbolaget i Gislaveds kommun – och HEXPOL – ett globalt företag inom främst rubber compounds, noterade på Stockholmsbörsen (Large Cap).

Visuell identitet

En visiuell identitet kan omfatta allt från det enkla: en logotyp med tillhörande användningsinstruktioner, till det kompletta: ett helt program som inkluderar typsnitt, bildmanér, illustrationer och grafer, ikoner och symboler och färdiga mallar för brev och annat – anpassat för olika kanaler, även digitalt.

G-byrån har stor erfarenhet inom området.

Exempel på visuell identitet, här för HEXPOL och ansvittet som handlar om visuell stil där cirklar används för igenkänning.  Produktion G-byrån.

Gislavedshus

Vi moderniserade den väl etablerade logotypen för det kommunala bostadsbolaget Gislavedshus. Med ny logotyp följde palettfärger i blått, grönt, gult och rött samt nya fräscha typsnitt för att ge ett tydligt och välkomnande intryck.

I kommunikationen används ”hemmaord” och ”hemmauttryck” i olika varianter för att förmedla känslor och positivitet.

Modernisering

Tilltalande design

b

Själ och hjärta

Nygatec

Nygatec valde redan från starten att ha en tydlig profilering. En logotyp som pratar både om verksamhet och skickar signaler om vad man i förlängningen erbjuder. Alltså elinstallationer och konsultationer med mål att skapa energieffektivisering och hållbarhet. Därav kombinationen av en stickkontakt och ett blad i symbolen. 

Arbetsbilens design tar för sig i trafiken. En tydligt profilerad servicebil gör att även grannar blir intresserade när man är ute på jobb. Därtill arbetskläder som både är funktionella och tydligt profilerade.

Kreativ design

Tydlig kommunikation

b

Komplett lösning

Gillar du vad du sett? Hör då av dig till oss så kan vi ses över en fika och prata om hur vi kan hjälpa dig med dina kommunikationsbehov. Vi hörs!

Kontakt