fbpx
0371-180 60 info@g-byran.se

Samspel mellan video, bild, ljud…

Att använda film och rörlig grafik är effektfullt. Ännu mer effektfullt med passande musik – och där det behövs – speakerröst som harmonierar med det budskap och intrycket som filmen ger. Att musikens tempo och effekter överensstämmer med övergångar och andra visuella effekter gör att totalintrycket blir professionellt. 

EMAB i sociala medier

En serie korta filmer som ger en introduktion till vad företaget erbjuder och lockar till vidare information på webbsida.

 

Billingsberg

En presentationsfilm för projekt Billingsberg i Smålandsstenar på uppdrag av AB Gislavedshus. Totalproduktion av G-byrån av film, webbplats och marknadsföringskoncept. Blir du nyfiken kan du läsa mer på billingsberg.se

 

Lockar till utbildning

Film för sociala medier med syfta att locka studenter till yrkesbildning i Polymercentrums regi.

 

Anderstorps Simhall

Film för att locka till bad och motionssim i Anderstorps simhall.

 ”Presentation” för Gislaved Folie

Uppdraget var att skapa ett bildspel som skulle kunna användas i ett showroom som komplement till befintliga informationstavlor och materialprover. Men det blev en film i stället. Mix av video och stillbilder med panorering och zoomningar ger känslan av att allt rör på sig. Tack vare textningen fungerar filmen utmärkt att visa filmen utan ljud, vilket var önskvärt i den tilltänkta miljön. Men naturligtvis har filmen musik, för att skapa stämning och atmosfär.