fbpx
0371-180 60 info@g-byran.se

VI KAN GÖRA ALLT

Om ditt företag eller organisation behöver hjälp inom marknadskommunikation eller tangerar det området, då är vi på.

G-byrån har en handfull kreativa medarbetare, med en bra bredd och riktigt många års erfarenheter av marknadsföring och marknadskommunikation inom många olika branscher. Vi arbetar med en mix av företag runt om i Sverige, men som många gånger är verksamma på den globala marknaden.

Vårt nätverk av specialister och samarbetspartners gör G-byrån till en one-stop-shop med hela registret från idé och koncept till leverans och genomförande. 

Vad kan vi göra för ditt företag?

Polymercentrum

Film för sociala medier för att marknadsföra yrkesutbildningar till ställare och operatör inom plastindustrin.

 

Anderstorp Simhall

Kampanjfilm för att locka till motionssim och familjebad.

 

Willab Garden

Gislavedshus

Uppdaterad logotyp, ny visuell identitet med allt från tysnitt, färger, bildmanér till design av bildekor, skyltar och kläder.

 

Laserkraft

Skyltar, flaggor och fasadvepa – med en visuell identitet som G-byrån har tagit fram. 

Vi erbjuder helheten – från idé och design till montage på plats.

 

Willab Garden

Willab Garden

De är störst inom uterum och växthus på den nordiska marknaden. G-byrån är producent av kataloger och kampanjtidningar på svenska, danska, norska och finska.

 

HEXPOL

Börsnoterat, internationellt bolag, bland de större spelarna i världen inom polymer compounds. G-byrån producerar årsredovisning, hållbarhetsredovisning och andra trycksaker för huvudkontoret. Under 2020 tog vi fram en ny grafisk identitet för koncernen.

 

EcoTall från Skogstoppen Innovation

Ett patenterat plantskydd för gran och tall, mot skador från klövvilt. G-byrån står för produktnamn, konceptidé för marknadskommunikation, film, foto,  webbsida med e-handel, annonsering i sociala medier med mera.

 

EMAB

De är experter inom plåtbearbetning med stor exportandel. Grafisk profil med ny logotyp samt payoff:en Plåtlitlig sedan 1901, för att förstärka vilken bransch EMAB är verksamma inom. I arbetet växte även ny webbsida fram, samt tryckt material som broschyrer och presentationsmaterial.

 

ICA Kvantum Gislaved

Den verkliga specialisten på färskvaror i regionen. Under om- och tillbyggnation av Kvantum Gislaved under 2020 har vi under ett års tid producerat tidningar för lokal distribution. Till invigningen producerade vi även butikskartor, roll ups, beach-flaggor samt film. Vi använder oss av ICAs grafiska utseende och manér och fungerar som lokal partner i ICA Kvantum Gislaveds totala marknadskommunikation.

Billingsberg för Gislavedshus

Nybyggnation med bostadshus i nio våningar i Smålandsstenar. Bakom bygget står det kommunala bostadsbolaget AB Gislavedshus. Vi har producerat komplett konceptidé, logotyp, grafisk design samt webbsida och filmproduktion.

 

HestraPlattan från Rudéns Plastindustri

De är producent av golvplattor med olika design i plast och utvecklar marknaden med nya designs. G-byrån har arbetat med förädling av den grafiska profilen med en ny logotyp, nytt bildmanér och ny webbsida samt arbete med sociala medier.

 

Polymercentrum

Som komplett kommunikationspartner har vi tagit fram grafisk profil samt skapat webbsida, diplom, studielitteratur i form av böcker, övriga trycksaker samt filmar och redigerar utbildningsfilmer.

Stebro Plast

De är producent av formsprutade plastkomponenter. Till Stebro har vi producerat mässmonter till Elmia Subcontractor samt webbsida.

Laserkraft

Experter inom laserbearbetning, svetsning m.m. Till Laserkraft i Bredayd har vi producerat logotyp, grafiskt profilprogram, bildmanér samt design av webbsida.

 

HARTMANN ScandiCare

Medicintekniskt företag med tyskt ursprung, där vi arbetar med den svenska marknaden. G-byrån har exempelvis tagit fram specialdesignande pärmar, register och fickor för produktprover som avvänds inom primärvården. Vi har även utbildat personal i bildredigering.

Snickarlaget

Trappor för konsumentmarknaden. Annonser, produktbroschyrer, monteringsanvisningar för trappor.